Menu
Tablet
Mobile

UNESITE DAŠAK JESENI U VAŠ DOM

Iako nam trenutne temperature ne daju do znaka da će uskoro zahladiti, jesen se polako ali sigurno sve više bliži. Hladnije temperature i kišni dani sa sobom donose melankolični osjećaj po kojem je jesen itekako poznata. Vrijeme stvoreno za tople napitke, ležanje ispred kamina i provođenje vremena u zatvorenim prostorima poprima sasvim jedan novi oblik. 

Jesen je naveliko poznata po toplim, zemljanim tonovima koji svake godine iznova osvježavaju domove milijuna ljudi, stvarajući taj neopisivi jesenski doživljaj. Nijanse zlatne, zelene, smeđe i narančaste boje ne prolaze neprimjećeno pogotovo kada se njima osvježi životni prostor. Bilo da se radi o manjim ili većim ukrasima, sa tom paletom boja jednostavno ne možete pogriješiti.
Nisu samo dekorativni artikli metode s kojima možete dozvati jesen u svoj dom. Drvo predstavlja pravi ultimatum kada je u pitanju postizanje cozy efekta u vašem prostoru. Ako ne raspolažete sa velikim budžetom a potreban vam je jesenski makeover, predlažemo da investirate u dobar drveni komad. Možete razmišljati u smjeru pomoćnog stolića ili pak ulazne klupe koju možete smjestiti u ulazni hodnik.Ako pak imate neograničen budžet i želite nešto posebno za svoj dom, investirajte u kvalitetan komad namještaja u jednoj od poznatih jesenskih boja. Na taj način vaš dnevni prostor dobiva jednu sasvim novu dimenziju kad je u pitanju uređenje, i neupitno će vas motivirati i inspirirati da se odvažite na možda i veće promjene u vašem domu. Jesenska paleta uistinu je zavodljive prirode!Za kraj, preporučamo vam da se prije bilo kakvog preuređenja prostora inspirate sa radovima dizajnera interijera te da sastavite efektnu listu stvari koje želite preurediti da dobijete pravi jesenski dojam. Na taj način uštediti će te puno vremena, a i živaca te će te sa užitkom krenuti u jesensko preuređenje vašeg doma!

 

Sjedište

Kalinovica 3/IV
10 000 Zagreb, HR

Centrala

T. + 385 1 / 30 33 000
F. + 385 1 / 38 35 600