Menu
Tablet
Mobile

STVORITE FENG SHUI OAZU U SVOME DOMU

Feng shui nevjerojatna je tehnika za poboljšanje ravnoteže energije u vašem domu, stvarajući okruženje mira, spokojstva i prosperiteta. Usredotočuje se na ispravno poravnavanje i usavršavanje raznih elemenata u vašem domu kako bi se poboljšao protok energije i ravnoteže. Najteži dio za mnoge ljude zapravo je implementacija principa feng shuia koji su neophodni za postizanje očekivanih rezultata.
U nastavku donosimo savjete za održavanje feng shui okruženja u vašem domu.1. Držite kuhinjski stol čist u svakoj prilici. Kuhinjski stol centralno je mjesto u domu gdje se jede, smije i dijeli priče te samim time utjelovljuje duh obitelji i pozitivnosti te bi u svakom trenutku trebao odašiljati takvu energiju.'

2. Uklonite elektroniku u spavaćoj sobi. Da, čak ni vaš telefon nije poželjno imati u krugu mjesta gdje spavate! Ovaj savjet danas je najteže za implementirati, i nije niti malo "jednostavan". No, elektronika u vašoj spavaćoj sobi stvara tonu fizičke i mentalne buke koja po feng shui metodi nije optimalna za odmor.3. Nema nereda u vašim ulaznim hodnicima. Nered je jedna od prvih stvari koje želite izbjeći prilikom prakticiranja feng shuia. Neprekidno održavanje ulaznog hodnika čistim korak je do postizanja sjajnih rezultata. Očistite nered iz ulaznih vrata postavljanjem malog ormara za kapute, čizme i kišobrane.

4. Nemojte vješati ogledala točno nasuprot ulaznim vratima. To je bitan korak u implementaciji feng shui metode jer ako se bilo kakva pozitivna energija pojavi na ulaznim vratima, ogledalo će ju odmah izbaciti van.Feng shui metoda mnogima predstavlja velik izazov radi velikog broja pravila kojih se treba pridržavati kako bi se postigla harmonija kakvu priželjkujemo. Iako na prvi pogled možda djeluje naporno implementirati naizgled neobične korake poput izbjegavanja stavljanja obiteljskih fotografija u spavaću sobu, ili zatvaranja vrata od kupaonice ako se ne koristi radi protoka negativne energije, feng shui donosi sa svojim pravilima veći osjećaj pripadnosti i harmonije, stoga preporučamo da isprobate neke od savjeta i provjerite ima li ova metoda smisla za vas!


Sjedište

Kalinovica 3/IV
10 000 Zagreb, HR

Centrala

T. + 385 1 / 30 33 000
F. + 385 1 / 38 35 600